Пятница, 29.03.2024 ····· Время: 16:38
 
Тут может быть информер
Расширенное промо видео
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Меню сайта
 

Статистика
 

 
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Всё про всё » IT & Calculatoare » Totul despre calculatoare » Tehnogiile viitorului,calculatoarele viitorului
Tehnogiile viitorului,calculatoarele viitorului
corinushДата: Понедельник, 05.03.2012, 21:25 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 147
Репутация: 1
Статус: Offline

Pe piata electronicelor, tendintele actuale merg catre eco, sanatate, fitness. Gadget-urile pe care le folosim zi de zi nu mai sunt doar obiecte utile sau obiecte de divertisment. Mai degraba un singur produs tinde sa acopere tot mai multe domenii. Asa se face ca telefoanele nu folosesc doar pentru comunicare ci, mai nou, sunt instrumente de fitness, dotate cu pedometru si calculator de calorii. Consola Wii ne ajuta sa ne mentinem in forma, prin tehnologia Wii Fitness. La toate acestea se adauga tendinta catre ecologizare: Nokia propune pachete fara incarcator, prin care se economiseste energie si se micsoreaza cantitatea de deseuri, iar unii producatori de electronice au scos pe piata incarcatoarea solare pentru gadget-urile noastre.

Si conceptele se inscriu in aceleasi tendinte. Pentru astazi, ne-au atras atentia conceptele de laptop-uri pentru femei de la HP : Eco, Make-up, Mama, Fitness si Cameleon. Pe langa functiile atragatoare au un design care nu poate lasa indiferenta nicio femeie. Singurul lor defect este acela ca, deocamdata sunt in faza de concept si probabil nu vor fi niciodata scoase pe piata in aceasta forma. Cert este insa ca promoveaza tendinte care atrag tot mai multi producatori si probabil ca unii din ei vor imprumuta din ideile celor de la HP.

Nikita Buyanov este designer-ul caruia ii aprtine ideea laptop-urilor ce poarta marca HP-Intel. El a creat cateva laptop-uri speciale pentru femei, in ideea ca unul din ele se va potrivi oricui, fie ca este vorba de o fashionista, o ecologista, o maniaca a fitness-ului sau o tanara mamica.

[img]http://www.flu.ro/files/articles/49/3988/files/came%20eco.jpg[/img]
HP Make-UP este clar adresat fashionistelor care isi doresc un accesoriu chic, dar hi-tech. Cu atat mai bine,d aca acest accesoriu le ajuta sa ramana frumoase si aranjate. Laptop-ul ascunde in carcasa o trusa de machiaj, asezata in locul unitatii optice. Cand ai nevoie de un retus, apesi un buton si apar fardurile. Evident, ai nevoie de o oglinda. Designer-ul s-a gandit si la asta. Printr-o apasare de buton, ecranul laptop-ului se transforma in oglinda. Dar partea interesanta vine de-abia acum: HP Make-Up include un dispozitiv care imprima... unghii. Introduci degetul in locul respectiv si cand ils coti ai unghiile facute, gata de mers la birou sau in club.

HP Cameleon este destinat celor pentur care laptop-ul este un accesoriu fashion. Numele spune multe despre acest laptop. Cu ajutorul a trei camere incorporate, care analizeaz amediul inconjurator, carcasa, ce foloseste o tehnologie inovatoare, poate lua culoarea sau imprime-ul materialelor din jur. Nu te poti plictisi niciodata de acest notebook.


Pentru ecologiste, HP Eco este exact ce le trebuie. Acest laptop, verde, bineinteles, se incarca prin mici panouri solare incluse in carcasa, include un cititor pentru coduri de bare si o bratara care iti masoara tensiune arteriala si pulsul.

Pentru cele care vor sa ramana in forma, desinger-ul Nikita Buyanov s-a gandit la un laptop care se transforma, cand il inchizi, intr-un cantar electronic, aparent unul ca oircare altul. Te urci pe el si iti arata greutatea. De asemenea, se poate folosi si in timpul sedintelor de antrenament.



Nu puteau fi uitat nici mamicile. Pentru ele a fost creat HP Mama, un flybook stilat, dotat cu doua camere video si un amplificator prin care se pot urmari copiii. Este varianta hi-tech a interfonului pentru bebelusi.
 
Всё про всё » IT & Calculatoare » Totul despre calculatoare » Tehnogiile viitorului,calculatoarele viitorului
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
 
Поиск
 

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  •  




    С любовью © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz