Воскресенье, 05.05.2024 ····· Время: 18:08
 
Тут может быть информер
Расширенное промо видео
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Меню сайта
 

Статистика
 

 
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Всё про всё » Omul si Societatea » Dragoste » Facilitatile concombinajului primii pasi spre casatorie (Facilitatile concombinajului primii pasi spre casatorie)
Facilitatile concombinajului primii pasi spre casatorie
corinushДата: Понедельник, 05.03.2012, 23:19 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 147
Репутация: 1
Статус: Offline

Daca te afli intr-o relatie serioasa si ai sentimente aparte pentru barbatul de langa tine, cu siguranta te-ai gandit si la ziua cea mare, in care tu si iubitul tau va veti incununa dragostea prin casatorie. Iar daca ti s-a intamplat sa ai unele indoieli, cel mai probabil acestea se leaga de teama ta de a nu fi experimentat suficiente relatii, suficiente tipologii de barbati sau de intrebari in legatura cu modul in care casatoria va va schimba vietile tie si iubitului tau. Il vei iubi mai mult, vei incepe sa te plictisesti, relatia va fi erodata in timp de rutina? Sunt intrebari frecvente carora le acorzi mare atentie, insa din cauza acestora risti sa omiti aspectele care chiar pot pecetlui in rau relatia ta, daca nu le analizezi la timp, inainte de a te casatori.

Asadar, afla care sunt cele mai importante aspecte la care trebuie sa reflectezi inainte de casatorie, astfel incat sa fii sigura ca iei cea mai buna decizie.

Impacarea cu sine, calea spre armonie in cuplu
Frustrarile, complexele, nelinistile si nemultumirile legate de propria persoana nu vor disparea daca vei avea alaturi de tine un barbat care sa te sprijine conditionat si care sa te copleseasca cu dragoste si sprijin. Mai mult decat atat, daca speri ca aparitia unui copil va muta centrul atentiei tale de pe aceste umbre emotionale spre universul special creat de cel mic, te inseli. Pentru a putea fi o mamica linistita si pentru a te bucura atat de perioada sarcinii, cat si de nastere, fara sa cazi in stari depresive, atunci este absolut necesar sa iti reglezi conturile cu tine insati. Chiar daca pana acum nu te-ai gandit serios la acest aspect, acum este timpul sa o faci.


Fii corecta cu tine si cu barbatul iubit. Daca esti constienta ca inca esti datoare cu niste explicatii propriei persoane si sunt inca lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a te putea iubi si aprecia, impartaseste-i iubitului tau aceste ganduri, spune-i delicat ca nu este vorba de vesnicul cliseu "de a nu fi pregatita", ci de nevoia ta de a te simti bine cu tine insati. E un pas mare, asadar asteptarea merita, din partea amandurora. Oamenii nu se schimba
Nu de putine ori s-a intamplat sa te certi cu iubitul tau din cauza obiceiurilor sale, pe care tu nu le poti accepta nici in ruptul capului? Jocuri de noroc, nopti pierdute in baruri cu prietenii, pachete de tigari devorate zilnic sau orice alt viciu care, cu siguranta, va afecteaza viata de cuplu ar trebui sa iti ridice semne de intrebare. Poate e atent, dragut, linistit, iubitor, sincer, insa aceste calitati pot fi umbrite cu usurinta de acutizarea acestor vicii sau de nemultumirea ta in legatura cu acestea, care in timp va capata proportii considerabile.

Si tu ai defecte si vicii. Chiar daca nu e vorba de cele mentionate mai sus, cu siguranta exista obisnuinte si viziuni care fac sa nu fii compatibila cu partenerul tau suficient cat sa puteti avea o viata de familie reusita. Cu siguranta amandoi puteti estompa la inceput acesti spini, insa accepta ca, in timp, ei vor creste si va vor intepa in fiecare situatie delicata pe care o veti intampina.
[img]http://2.bp.blogspot.com/-B6D1by408Us/T0fmaL4tdcI/AAAAAAAAA2c/_qDcktJrhi8/s1600/poze+dragoste.jpg[/img]
Viitorul tau sot iti va putea darui copii?
Poate parea o idee mai mult decat pragmatica, insa este o tema la care trebuie sa reflectezi serios inainte de a te casatori, mai ales daca nu te numeri printre persoanele incantate de ideea da a adopta un copil. Acelasi lucru este valabil si in cazul tau, avand in vedere ca fertilitatea scazuta la femei este una dintre marile probleme medicale ale secolului in care traim.

Pentru a scapa de indoieli si a fi complet sinceri atat cu voi insiva, cat si reciproc, alegeti variante testelor de fertilitate. Acestea va vor da un raspuns, astfel incat sa luati o decizie pe care sa nu o regretati mai tarziu.
[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRErun_NkYeq73u1h0pdWnkZ2bjRSnyHLai1ncsJ5UUmQOCk17YvbCrBD5N[/img]
Ati locuit suficient timp impreuna?
Orice prajitura arata apetisant in vitrina, insa de cate ori nu ai fost dezamagita de gust? La fel stau lucrurile si in relatii. E usor sa fii romantic, atent, elegant si sa radiezi de dragoste atunci cand vezi persoana iubita o data la cateva zile sau doar cateva ore pe zi. Insa oricat de puternice ar fi sentimentele, locuitul impreuna poate redimensiona considerabil coordonatele relatiei, intr-o directie favorabila sau negativa.

Iar daca iti este teama ca farmecul relatiei se va pierde dupa aceasta perioada in care vei adormi, te vei trezi si vei fi racita, nervoasa, stresata, fericita langa iubitul tau, afla ca este de ajuns si jumatate de an pentru a-ti forma o idee despre cat de compatibili sunteti pentru a alcatui o familie.

Magia nu poate fi inventata
Daca ai depasit cu succes eventualele obstacole mentionate pana acum, bucura-te, insa nu te grabi sa iti ceri iubitul de sot. Mai este un aspect caruia cel mai probabil nu i-ai acordat atentie pana acum, insa fara de care casatoria ta va fi searbada. Daca de pe acum iti lipsesc fluturasii din stomac atunci cand il vezi sau te saruta, daca nu il doresti si nu poti fi pasionala in momentele intime alaturi de el sau pur si simplu nu simti nicio schimbare in starea ta de spirit cand il vezi sau te gandesti la el, iti irosesti timpul.

Asadar, nu confunda obisnuinta si comodidatea de a te afla intr-o relatie stabila cu dragostea si dorinta de a-ti impartasi toata viata cu omul care iti ofera acest confort emotional
 
Всё про всё » Omul si Societatea » Dragoste » Facilitatile concombinajului primii pasi spre casatorie (Facilitatile concombinajului primii pasi spre casatorie)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
 
Поиск
 

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  •  




    С любовью © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz