Вторник, 07.05.2024 ····· Время: 11:59
 
Тут может быть информер
Расширенное промо видео
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Меню сайта
 

Статистика
 

 
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Всё про всё » Omul si Societatea » Nunta » Idei si sfaturi pentru nunta
Idei si sfaturi pentru nunta
corinushДата: Пятница, 24.02.2012, 20:08 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 147
Репутация: 1
Статус: Offline



8 reguli pentru mireasa.

Esti mireasa, sau degraba vei fi. Poti arata capricii cit doresti. Asa-i? Stai putin. Sigur, te simti un astru ceresc si privesti lumea de la inaltimea corespunzatoare. Asteptarea celui mai important eveniment din viata ta te va ajuta, ca procesul pregatirilor de nunta sa decurga vesel, dar, in acelasi timp sa-ti tii emotiile sub control. Iti recomandam sa urmezi cele 8 reguli ale "MIRESEI INTELEPTE".

1. Eu voi trai fara buchetul din “Pantofiorii Venerei”.
Cum deja ai inteles, in lume exista multe surplusuri mici si mari - de la aperitiv cu icre negre pina la invitatii tricolore in stil origami. Multe din ele costa foarte mult. Daca consideri, ca bugetul vostru nu va rezista impotriva lucrurilor, ce mult te incanta, e timpul sa cobori din nori.

Bun venit in realitate. Pune-ti intrebarea: floricelele celea gingase (sau alte lucruri frumoase, dar scumpe) , vor imbogati nunta ta? Daca raspunsul tau va fi: "ma vor invidia prietenile", lasa aceasta idee. Investeste banii in “luna de miere”.

2. In nici un caz nu voi invita prietenul fiicei nanei mele.
Cind aduni intr-o lista viitorii oaspeti, nu te lasa sentimentul de ospitalitate irationala - esti predispusa sa inviti baieti necunoscuti in seara nuntii pentru prietenile tale singuratice. Stim, la ce te gindesti in acest moment: "dar ce va fi, daca se vor casatori”? In plus, cum ma voi simti, daca nu voi invita prietenul fiicei nanei mele?" Tine minte: pe linga cheltuielile financiare, pentru fiecare asemenea "prieten", ai sanse sa sarbatoresti nunta ta alaturi de oameni, pe care, posibil, nu-i vei mai vedea niciodata.

Poti sa inviti noua pasiune a varului tau - o blonda dulce, care neaparat va atrage atentia fotografului asupra sa. Cind te vei intoarce, insa din luna de miere, vei afla ca varul tau si... of, cum oare-i numele?, s-au despartit deja. Pentru a evita asemenea cazuri, intocmeste regula "plus unu" (permiti prietenilor tai sa vina cu pereche, numai in cazul, daca sunt impreuna mai mult de un an, sau se mai asteapta o nunta).

3. Nu-ti vei iesi din minti din cauza evenimentul mult asteptat. Cindva vei invata lumea paharutelor frumoase, a farfuriilor mari si plate. Aceste lucruri minunate le vei iubi, te vor atrage mai mult, doar iti sunt atit de necesare pentru ceremonie...

Fixeaza-ti data finala, dupa care nu te vei mai gindi la tema portelanului. Mai bine concentreaza-te la schema asezarii musafirilor la masa.

4. Neaparat voi semna ilustratele cu cuvinte de multumire. Da, esti foarte ocupata, dar dedica 10 minute, pentru a semna ilustratele cu cuvinte de recunostinta. La noi nu este raspindit, dar oaspetilor tai le va fi foarte palcuta multumirea ta pentru ca au venit la voi la nunta si va-au felicitat.

5. Eu n-am sa-l intreb, cu ce s-au ocupat la "petrecerea pentru baieti". Ce au facut ei, nu e treaba ta! Nu te gindi si nu incerca sa afli. Tine minte: nu avea sa te ceara de mireasa, daca prefera sa-si petreaca tot timpul liber cu 10 prieteni beti si domnisoare suspecte cu prenumele stranii - Ella si Margo. Prietenul lui totul a nascocit!

6. Nu vei face planuri ireale referitor la greutatea ta.
Alege rochia de mireasa, in care vei arata splendid, considerind greutatea ta normala. Desigur, esti de acord sa slabesti cu citeva kilograme cu o saptamina inainte de nunta.

Primeste-o ca un cadou al naturii. Nu incerca sa slabesti mai mult, mai ales in ultimul moment. Dietele istovitoare te vor face rea si iritata. Vei fi obosita. Atmosfera feerica a nuntii va trece pe alaturi.

7. N-am sa-i permit nimanui sa micsoreze inflacararea si entuziasmul. Ai intilnit cindva oameni, care permanent sunt gata sa-ti strice dispozitia, iti dau sfaturi sceptice, referitor la nunta ta. Posibil, sunt singuratici, sau te invidiaza, sau nu au fericire in casnicia sa, sau fac parte din tipul de oameni, carora nu le place, cind altii sunt fericiti.

Ei te vor sfatui sa faci totul cit mai simplu, cica, acest eveniment nu merita efort si se va sfirsi timp de 5 ore. Sau iti vor da o sumedenie de intrebari, referitor la pregatiri, dar, cind vei raspunde, te vor numi mireasa “ticnita”. Daca in timpul discutiilor, referitoare la mariaj, simti discomfort, nu contacta cu acest om, pina trec pregatirile de nunta. Tu ai foarte multi prieteni pozitivi, cu care poti imparti bucuria ta. Ei te vor ajuta in toate pregatirile.

8. Voi elabora albumul de mariaj timp de un an dupa nunta. Cind te vei intoarce din “luna de miere”, ideea de a compune albumul de mariaj nu o vei primi cu bucurie. Ai imprimat o sumedenie de fotografii hazlii si nu prea. Dar dupa citeva luni de pregatire consideri, ca ai tot dreptul sa te mai odihnesti putin.

Cu atit mai mult, ca un album de mariaj bun nu costa ieftin, dar bugetului familiei ii este necesar putin timp, pentru a-si revevi dupa stresul financiar primit. Prietenile tale casatorite ti-au spus, ca timpul trece repede si uneori albumul poate sa nu fie finisat chiar dupa 5 ani de casnicie?

Deci, nu pierde timpul si incepe compunerea albumului de mariaj. In timp ce amintirile iti sunt proaspetele, iar tu traiesti cu o senzatie uimitoare in suflet, ce se numeste "NUNTA"!
 
Всё про всё » Omul si Societatea » Nunta » Idei si sfaturi pentru nunta
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
 
Поиск
 

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  •  




    С любовью © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz