Четверг, 02.05.2024 ····· Время: 01:23
 
Тут может быть информер
Расширенное промо видео
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Меню сайта
 

Статистика
 

 
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Всё про всё » Arta si Cultura » Literatura » femeia visurilor tale
femeia visurilor tale
corinushДата: Суббота, 10.03.2012, 19:36 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 147
Репутация: 1
Статус: Offline

a6Plina de taine, captivanta, frumoasa, datatoare de viata,cununa a Creatiei, senzuala, misterioasa…Cum ar arata lumea noastra fara ea, Femeia? Hotarat lucru, doar vorbind despre ea pasim pe un taram sfant. De ce? Pentru ca Eva este cireasa de pe tortul Creatiei.  In absenta femeii, orice bal isi pierde frumusetea.

Privim insa azi in jur si ce vedem? Un alt tablou. Societatea ne propune femei de succes, femei-obiect posesoare ale cifrei magice 90-60-90.  Adevarul este ca majoritatea femeilor de azi sunt de fapt niste fiinte obosite, neintelese si coplesite de treburi.

Undeva intre fetita dulce de ieri, care se vedea printesa si femeia moderna de azi s-a pierdut pe drum ceva esential. Dorintele ascunse din inima femeii si realitatile zilnice de care i se face parte, par a fi la ani lumina distanta unele de altele. Oare cum isi va regasi Femeia inima?

Draga mea…asigura-te ca nu oferi prea mult din tine unui barbat inainte sa ai dovada clara, palpabila, ca este un barbat puternic, pregatit sa te iubeasca.  Mare parte din ceea ce numim "personalitatea noastra”este de fapt mozaicul alegerilor de auto-aparare, plus planul prin care speram sa facem rost de o particica de dragoste, de o farama de iubire. Pentru asta am fost facute. Sa iubim.

Ciudat…. mai toate vrajitoarele rele sunt femei. La fel si mamele vitrege, si personajele rele din povestile pentru copii. Te-ai intrebat vreodata de ce ANI la rand-ironic, pana la miscarea feminista- uraganele au capatat nume de femei?

Femeile in general invata de la mama lor ce inseamna sa fii femeie, dar de asemenea invata de la tatal lor ce valoreaza ele ca si femeie!

Ce se intampla de fapt cu lumea asta? Merge in jos!

Violenta sexuala impotriva femeilor face ravagii in TOATA lumea! Face ravagii chiar si impotriva fetitelor. Mai bine de UN MILION DE FETE sunt vandute anual de catre comerciantii de carne vie.

De unde vine ura aceasta fata de femei, pe care o vedem in lumea intreaga? De ce este ea atat de…diabolica?

Sa stiti ca TOATE femeile au o frumusete cuceritoare. Toate. Dar, in multe cazuri, frumusetea este ingropata de multa vreme sau ranita ori inrobita si e nevoie de mult timp sa treaca pana cand ea poate iesi intreaga la lumina. Trebuie refacuta, cultivata, dezrobita.

Tu..esti FRUMOASA! Esti o EVA! Si voi barbatilor…. apreciati-ne la adevarata noastra valoare:)

 
Всё про всё » Arta si Cultura » Literatura » femeia visurilor tale
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
 
Поиск
 

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  •  




    С любовью © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz