Среда, 08.05.2024 ····· Время: 02:58
 
Тут может быть информер
Расширенное промо видео
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Меню сайта
 

Статистика
 

 
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Всё про всё » Omul si Societatea » Frumusete » problemele tenului (problemele tenului)
problemele tenului
corinushДата: Вторник, 06.03.2012, 00:52 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 147
Репутация: 1
Статус: Offline

Primavara incepe cu noi! Pentru ca este o zi speciala si astazi ne dorim sa aratam mai bine ca niciodata, sa radiem si sa transmitem bucuria sosirii primaverii, m-am gandit sa va fac o surpriza si sa va prezint cate 2 tratamente faciale pentru tenul gras si cel uscat, pe care le poti face acasa, din ingredientele din frigider.

Este atat de simplu sa aratam bine, important este sa ne cunoastem problemele si cu siguranta vom gasi rezolvarile optime. Stiu ca este o zi foarte aglomerata, va impartiti intre job si intalnirea cu iubitul/sotul, asa ca am ales mastile care se pregatesc intr-un timp record, dar care au efecte puternice si imediate.

PENTRU TENUL GRAS

Daca ai tenul gras si acneic ai nevoie de o masca preparata din galbenus de ou, ulei de masline, zeama de lamaie si argila. Ingrediente simple, ieftine si la indemana oricui. Amesteca galbenusul de ou cu zeama obtinuta din stoarcerea unei jumatati de lamaie, cu 5 ml de ulei de masline si argila. Omogenizeaza bine apoi aplica masca pe fata si las-o sa actioneze 20 de minute, apoi clateste cu apa calduta. Pentru rezultatele scontate repeta tratamentul de 2 ori/saptamana.

Tot pentru tenul gras poti folosi si masca preparata din castravete, alcool, ulei esential de lamaie/zeama de lamaie si ulei de masline. Rade castravetele si pune-l intr-un vas din sticla. Toarna alcoolul peste el si lasa compozitia la rece timp de 3 ore. Amesteca sucul obtinut cu 4 picaturi de ulei esential de lamaie si 5 ml de ulei de masline, apoi toarna compozitia in cateva bucati de tifon pe care le vei aplica pe fata. Lasa sa actioneze 20 de minute, apoi clateste cu apa calduta. Repeta tratamentul de 2 ori/saptamana, inainte de culcare.

PENTRU TENUL USCAT

Tenul uscat are nevoie de hidratare, de aceea iti recomand o masca facuta din banane, ulei esential de mandarine si ulei de masline. Paseaza o banana, apoi toarna peste ea 4 picaturi de ulei esential de mandarine si 5 picaturi de ulei de masline. Omogenizeaza bine, apoi toarna continutul intre 2 bucati de tifon pe care le aplici pe fata timp de 20 de minute. Clateste cu apa calduta. Repeta procedeul de 2 ori/saptamana.

Masca pe baza de albus de ou, suc si ulei esential de grapefruit si ulei de migdale hidrateaza intens si revigoreaza tenul. Bate spuma un albus de ou, apoi adauga 15 ml de suc de grapefruit, 4 picaturi de ulei esential de grapefruit si 5 ml de ulei de migdale. Pune compozitia in 2 bucati de tifon si aplica pe fata timp de 20 de minute. Clateste cu apa calduta si repeta tratamentul de 2 ori/saptamana inainte de culcare.

Impartaseste si prietenelor tale “martisorul” daruit de noi; cu siguranta iti vor multumi!
 
Всё про всё » Omul si Societatea » Frumusete » problemele tenului (problemele tenului)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
 
Поиск
 

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  •  




    С любовью © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz