Среда, 08.05.2024 ····· Время: 00:49
 
Тут может быть информер
Расширенное промо видео
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Меню сайта
 

Статистика
 

 
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Всё про всё » Omul si Societatea » Frumusete » Remedii eficiente pentru un par degradat fara viata (iti doresti un par sanatos plin de viata?atunci intra aici!!)
Remedii eficiente pentru un par degradat fara viata
corinushДата: Понедельник, 05.03.2012, 22:30 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 147
Репутация: 1
Статус: Offline

In aceasta perioada cu schimbari bruste si mari de temperaturi, este bine sa ajuti podoaba capilara sa se pastreze catifelata sau sa se regenereze dupa lunile de frig intens care tocmai au trecut. Iata cele mai bune sfaturi pe care ti le putem oferi pentru parul usor sau intens degradat!

Samponul este un detergent care usuca parul, dandu-i un aspect obosit, de aceea este bine sa folosesti un sampon moale, adaptat tipului de par si sa aplici balsam dupa fiecare spalat - te va ajuta la descurcarea parului, hranind in acelasi timp firul de par. Se poate aplica pe post de balsam o lingurita de ulei de masline sau in pe tot parul inainte de a-l stoarce pentru hranire si manevrabilitate.

O data pe saptamana, trebuie sa folosesti un tratament special pentru rehidratare, fie ca este vorba de o masca home-made sau una cumparata. Desi folosesti deja un sampon si un balsam hidratant, o astfel de masca hidrateaza in profunzime, mai bine decat un balsam chiar si decat cele de tip leave-in. Masca sau tratamentul se tin pe par 15-30 de minute, pentru a patrunde pana in foliculele firelor de par.

Pentru ca vei gasi in magazine o gama foarte variata de astfel de produse, alege-l pe cel care contine proteine, ulei de masline sau un alt tip de ulei natural, dar si alti agenti de hidratare. Daca optezi pentru un tratament home-made, poti folosi ingrediente ca maioneza, galbenusul de ou sau uleiul pur de masline.

Uleiul de cocos este cunoscut pentru proprietatile sale de accelerare a cresterii si regenerarii firului de par, care nu doar ca va fi mai lung intr-o perioada mai scurta de timp, dar va fi mai des si mai rezistent. Pentru a permite uleiului de cocos sa patrunda pana la radacina firului de par, trebuie in primul rand sa va clatiti parul cu apa cat de calda suportati, apoi sa masati intai radacinile si mai apoi intreg firul de par cu uleiul de cocos.

Prin masaj, ajutati uleiul sa se absoarba. Apoi, prindeti parul in coc si legati-l cu un prosop inumuiat in apa fierbinte sau tinut langa o sursa de caldura. Temperatura ridicata ajuta la deschiderea porilor si implicit la asimilarea uleiului de cocos, care se pregateste sa actioneze.

Masca de banana de asemenea face minuni pentru par degradat. Ingredientele sunt o banana coapta, o lingura de ulei de floarea-soarelui si sucul de la o lamaie verde. Se piseaza banana cu ajutorul unei furculite. Se adauga uleiul si sucul de lamaie; amesteca pana obtii o pasta.

Solutia se utilizeaza cu 30 de minute inainte de a spala parul. Se aplica pe parul uscat si se distribuie uniform pe toata lungimea, prin pieptanare. Dupa ce a trecut jumatatea de ora, se recomanda ca parul sa fie spalat cu sampon de bebelus. A se clati abundent.
 
Всё про всё » Omul si Societatea » Frumusete » Remedii eficiente pentru un par degradat fara viata (iti doresti un par sanatos plin de viata?atunci intra aici!!)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
 
Поиск
 

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  •  




    С любовью © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz