Вторник, 07.05.2024 ····· Время: 17:11
 
Тут может быть информер
Расширенное промо видео
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Меню сайта
 

Статистика
 

 
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Всё про всё » Omul si Societatea » Frumusete » Parul cartea ta de vizita,ai grija de el (Remedii naturale pentru un par frumos)
Parul cartea ta de vizita,ai grija de el
corinushДата: Понедельник, 05.03.2012, 22:33 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 147
Репутация: 1
Статус: Offline

Si tu poti avea un par sanatos
Felul în care arata parul tau este o carte de vizita, el tradeaza atitudinea pe care o ai fata de propria persoana, reflecta varsta, ocupatia si personalitatea.

Sunt situatii (infectii, traumatisme, socuri psihice) în care parul paraseste capul bolnavului, de cele mai multe ori procesul este reversibil si numai în cazuri rare este ireversibil (pelada). Pentru accelerarea cresterii parului se recomanda perierea de trei - patru ori pe zi, cu o perie aspra, din par natural (este contraindicata peria din material plastic). Între perieri se recomanda aplicatii locale cu o lotiune care are rolul de a tonifia radacina firului de par si de activare a circulatiei periferice in zona respectiva. Ca în multe alte afectiuni, si in acest caz masurile preventive sunt de mare importanta. De exemplu, frecventa spalarilor poate afecta cantitatea de sebum, produs de glandele sebacee. Spalarea parului normal se face la trei - patru zile, iar a parului gras se face la interval de patru - cinci zile. Samponul trebuie ales în functie de tipul de par. În cazul în care numarul firelor de par care cad este peste medie (40 - 120 fire) se recomanda spalarea parului la 8-10 zile cu sapun de casa sau
cu doua galbenusuri de ou, întinse pe par, dupa ce acestea au fost inmuiate cu putina apa calduta. Dupa 10 minute se îndeparteaza pasta de ou, tot cu apa calduta. Sunt contraindicate sampoanele care contin detergenti total degresanti ai sebumului natural, care mentine tonicitatea si rezistenta firului de par. Trebuie, insa, sa stii ca niciun sampon regenerator din lume nu te va ajuta, daca nu ai si o alimentatie corecta, care sa ii confere parului toate vitaminele si mineralele de care are nevoie.

Meniul tau si sanatatea parului
La fel ca si corpul tau, parul are nevoie de un plan alimentar bogat in fructe si legume proaspete, cereale integrale,

nuci si seminte. Include multe legume in hrana zilnica:verdeturi inchise la culoare, morcovi, broccoli, ridiche alba, busuioc, chimion, sofran.
Consuma multe fructe: struguri, afine, coacaze, citrice, pepeni. Ca si legumele, si fructele trebuie variate de la o zi la alta. Inmoaie o mana de stafide in apa si mananca-le in fiecare dimineata, special pentru parul tau! Nuca de cocos este renumita pentru faptul ca hraneste atat parul, cat si pielea capului. Zilnic sau cel putin la trei zile bea suc de nuca de cocos sau adauga fructul in ce mananci.
 
Всё про всё » Omul si Societatea » Frumusete » Parul cartea ta de vizita,ai grija de el (Remedii naturale pentru un par frumos)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
 
Поиск
 

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  •  




    С любовью © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz