Вторник, 07.05.2024 ····· Время: 11:27
 
Тут может быть информер
Расширенное промо видео
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Тут может быть информер
Оригинал :: Субтитры :: Озвучка
Меню сайта
 

Статистика
 

 
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Всё про всё » Omul si Societatea » Frumusete » mike upul visurilor tale (mike upul visurilor tale)
mike upul visurilor tale
corinushДата: Вторник, 06.03.2012, 00:45 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 147
Репутация: 1
Статус: Offline

Dacă tenul tău capătă nuanţe roşiatice sau este predispus la erupţii, trebuie să apelezi la un produs “colorat”. Problema e cum obţii o acoperire eficientă fără a crea acel aspect de mască groasă, care arată mai mult a plastic decât a piele… Răspunsul e simplu; foloseşte mai multe produse o dată, în funcţie de zona de aplicare şi de problemele acesteia.

Combate roşul cu verde
Această metodă apelează la complementaritatea celor două culori. Un fond de ten cu o nuanţă subtilă de verde în compoziţie, va face porţiunile roşii să dispară. Femeile cu pielea ceva mai deschisă la culoare nu vor agreea nuanţa de verde şi de aceea, o cremă sau o pudră cu tente de galben, ar fi cele mai indicate.

Începe prin aplicarea unui strat de cremă hidratantă colorată, pentru a reduce din roşeaţă, iar mai apoi foloseşte un fond de ten în ideea echilibrării nuanţei pielii şi pentru a căpăta un aspect finisat.

Păstrează un look cât mai natural
Evită aspectul de mască foarte groasă, în urma combinării fondului de ten cu un anticearcăn. Aplică un anticearcăn colorat doar în zonele afectate ale feţei.

Dacă ai o roşeaţă severă, de la capilarele sparte, poţi apela la un fond de ten special pentru cicatrici. Pentru restul feţei, utilizează un fond de ten ceva mai deschis. Foloseşte un burete cosmetic, un pămătuf sau degetele, pentru a amesteca fondul de ten şi pentru netezirea aspectului pielii.

Ia aminte!
Studiază întotdeauna componentele produselor pe care le alegi pentru faţa ta. Cea mai bună soluţie este să alegi produse care includ un spectru larg de protecţie solară (de cel puţin 30).

O cremă cu protecţie solară poate oferi o acoperire suficientă pentru porţiunile roşii ale feţei, însă dacă nu obţii efectele dorite, combină crema cu un fond de ten ceva mai dens. Evită produsele cu ingrediente parfumate şi cu aditivi, pentru a evita iritaţiile, inflamaţiile şi erupţiile cutanate.
 
Всё про всё » Omul si Societatea » Frumusete » mike upul visurilor tale (mike upul visurilor tale)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
 
Поиск
 

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  •  




    С любовью © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz